Karabini

Lovački karabin Bergara Timber DM

0,00 KM

Bergara B14 Timber izrađena je za one najzahtjevnije lovce i sportaše koji od svoje puške traže samo ono najbolje

Nova Bergara B14 Timber oduševit će vas već na prvi pogled, a dodatno će vam se svidjeti čim ju uzmete u ruke. Iznenadit će vas svojim glatkim pokretima zatvarača i izvrsnim okidačem. B14 Timber je vrlo točna, pouzdana i sa vjerojatno najglađim zatvaračem na tržištu u svom segmentu.

Zatvarač je napravljen za otvaranje pod kutom od 90º i dimenzijama koje omogućuju jednostavnu prilagodbu sa svim vrstama dodatne opreme ( šine, nosača, okidača i kundak) dostupnim na tržištu. Ovo izvrsno djelovanje u kombinaciji sa Bergarinom postavljenom slobodnom cijevi jamči izvrsnu točnost i preciznost.

B14 je prvo predstavljen sa podnom pločom spremnika streljiva, a odvojivi spremnik za streljivo predviđen je kao dodatna oprema za tržište.

Kapacitet punjenja puške je 3+1 za magnum kalibre i 4+1 za standardne.

Vrlo oštar okidač lako je prilagodljiv zahtjevima kupca za idealnu težinu povlačenja zbog dodatne sigurnosti ali i točnosti kod pucanja. Tvornički je okidač postavljen na 1,4 kg težine povlačenja. Kundak je napravljen za optimalnu udobnost u svim položajima pucanja.

Za one koji vole bezvremenski dizajn i eleganciju, Timber model sa orahovim kundakom je dobar izbor za njih. Drveni kundak ima epoksidne stupove koji štite i izbjegavaju deformacije drva te preciznu stabilnost tijekom duljeg vremena.

Košarica Isprazni košaricu

Ukupno: KM 0.00

Završi kupnju

Close
sending mail loader